Make your own free website on Tripod.com
          Kænguru

Startside
Op
Kænguruen
Koala
chinchillaen

          Kænguruen lever i Australiens skovområder.
Kænguruens vægt varierer meget fra art til art.
Den har lange bagben og en pung på maven.
Oftest er kænguruen rød/brunlig, 
men farven variere meget fra hvilken art det er.
Kænguruen er drægtig i ca. 29-38 dage.
Kænguruen får normalt kun en unge ad gangen.
En nyfødt unge er hårløs og blind. Ungen lever i pungen
Og forlader den først efter ca. 8-12 måneder. 
Når ungen bliver født har den ingen rigtige sanser, 
men de udvikler sig mens ungen ligger i pungen.
Kænguruerne er planteædende.